Naar hoofdinhoud

Orders handmatig sluiten

Supportmedewerkers kunnen oude orders nu handmatig op ‘closed’ zetten via een nieuwe actie op de orderpagina. Dit kan wenselijk zijn als er bijvoorbeeld nog oude test orders in het overzicht staan, die nu je statistieken beïnvloeden.

Wil je oude orders uit het overzicht verwijderd hebben? Neem dan contact op met support.